Deze bedrijven gingen je al voor…

EEN SELECTIE VAN OPDRACHTGEVERS

Wat een uurtje brainstormen kan doen! De focus en motivatie om 2 belangrijkepunten direct te gaan regelen, zodat het daarna allemaal weer ‘makkelijker’ is. Beter regelen dus. Stapje terug. Even goed nadenken en actie ondernemen. Tamara, bedankt!

Brenda Zaal, LiefsFabriek

Tamara brengt structuur aan als ik het even niet meer overzie. Naeen gesprek met haar is mijn hoofd lekker leeg en mijn to do lijstup to date. Net wat ik nodig had!

Margot Swart, CoHond

Voordat ik Tamara leerde kennen was ik nog niet echt serieus met LinkedIn bezig want ik had daar nog geen tijd voor. Tamara heeft mij goed op weg geholpen door alles op de rit te zetten. Tamara werkt goed geordend en komt alle afspraken na en kan goed sturend begeleiden. Na twee maanden heb ik het zelf overgenomen omdat er meer tijd vrij was gekomen in mijn agenda en ik nu weet wat te doen. Ik raad zeker aan met Tamara aan de slag te gaan als je tijdgebrek hebt en sturing nodig hebt om aan nieuwe dingen te beginnen

Hilke Robijn, Vital Beat

Voordat ik naar Tamara toe ging, dacht ik dat ik voldoende focus had. Maar het kan nog duidelijker. Ik beveel Tamara aan omdat: 1) Zij mij heeft laten inzien waar mijn ideale klant zit. 2) Hoe mijn focus nog scherper kon. Tamara is plezierig in de omgang en heeft veel ervaring dat zij voor mij kon gebruiken.

Erik Plomp, WebsiteLight

Meer weten?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN!

Stop met alles alleen te bedenken en continu in dat zelfde cirkeltje te draaien.

Vraag om hulp en stop met spelen, laat het aan de Experts over.