Diensten

PERSONAL ASSISTANT & COACHING

Mogelijkheden Zijn Er Altijd En Kansen Creeër Je Zelf!

Als ondernemer kom je jezelf zo vaak tegen! Je leeft te veel met je hoofd in plaats van met je hart. In je hart zit je passie en je intuïtie, maar doordat je hoofd overtoeren maakt loop je vast. Heerlijk wanneer je mij kan vertellen WAAR je naartoe wilt en mij erop los laat om ideeën voor jou te genereren. Voor mij geen moeite, want ik krijg al heel snel door wat jouw eerste stap zal zijn.

Deze stap gaan we natuurlijk werkelijkheid laten worden. Jouw ‘onwerkelijke’ droom moet nu eenmaal dichterbij jou komen. Wij ontzorgen jou in de stappen die gezet moeten worden en zorgen voor een mooie uitwerking.

Wij zijn breed inzetbaar omdat wij geloven in de expertises van ondernemers.

IDEEËN GENERATOR
UNIEKE JIJ COACHING

Je Ziet Wat Je Ziet, Maar Niet Wat Je Niet Ziet!

Je loopt vast terwijl je weet dat je klaar bent voor de volgende stap. Je wilt iets nieuws, iets anders, maar je kan je vinger er niet op leggen.

In een gesprek met mij denk ik met je mee en ploppen er letterlijk allerlei ideeën bij me op die we samen verder kunnen uitwerken. Je zou uiteraard ook kunnen zeggen; Bedankt Tamara ik neem je ideeën mee. Voel je vrij, maar verstandig vind ik het niet. Waar ik ook sterk in ben is de actiepunten uitzetten naar experts en daar over ‘waken’.

Al snel weet ik de juiste experts in te schakelen en zo nog niet dan ga ik voor je op zoek. In ieder geval komt het in orde!

Ok, deze coaching hoort eigenlijk op een aparte website. Alleen die is er nog niet..

Met mijn Unieke Jij Coaching help ik ondernemers om zich VRIJ en GELUKKIG te voelen door hen weer in hun KRACHT te laten staan waardoor zij SUCCES naar zich toe trekken in plaats van af te stoten.

Ik start altijd met een BOOST sessie waardoor ik to the point kom om een basis van de coaching te starten. Je mag ervoor kiezen om deze BOOST eenmalig te doen en de punten die er uit komen zelf op pakken of je kiest voor mijn langdurige coaching. Wat jij wilt!

In ieder geval krijg je:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Sta je dichter bij jezelf
  • Weet je wat je wilt
  • Weet je wie je wilt zijn