Loading...
Blog2018-01-17T11:22:19+00:00

Het is niet zo zwart wit

Vrouw van als hoofdadministratie Wanneer ik een mannelijke ondernemer vraag hoe hij zijn administratie heeft geregeld, dan hoor ik geregeld dat zijn vrouw de administratie doet. Dat heb je goed geregeld zeg ik als reactie “maar vind zij het net zo leuk om te doen als een virtual assistant doet?”

Vol Hoofd? Je Voelt Je Gevangen In Je Eigen Bedrijf?

RegelDiva Boos Your Sales! Jouw hoofd zit vol, je voelt je gevangen en hebt een ontzettende behoefte om te sparren met iemand. Jouw Hoofd Moet Leeg! Wat is jouw grootste probleem waar jij op dit moment tegenaan loopt? Waar is jouw grootste verlangen? Wat moet je nu doen om van jouw ‘probleem’ naar jouw VERLANGEN te komen?

Recente opdrachten

Recente blogberichten

RegelDiva en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.