Acquisitie

Ik heb iets over mezelf ontdekt! Ik vind het ontzettend leuk om contact te maken met mensen. Acquisitie is op mijn lijf geschreven. Klantcontact onderhouden is nóg leuker! Ik bel en ik ga langs. Ik respecteer de ander aan de lijn en ja niet iedereen zit op mijn belletje te wachten. En dat vind ik prima! Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die je aanhoren, vaak eerst nee zeggen en later toch nieuwsgierig zijn dat ze meer willen weten.

Affiniteit hebben

Weet je, ik bel namelijk niet namens een energiebedrijf ik vind het ongelooflijk dat zij nog steeds koude acquisitie volhouden. Deze belletjes werken zo op mijn irritatiegrens en dit hoor ik regelmatig om me heen! Ik onderbreek deze op een nette manier en wens de beller een fijne dag. Waarom werkt het bij mij niet? Energie is zo vaag. Je moet bijna een professor zijn om te kunnen zien wie nù echt goedkoper is en service is voor mij alleen belangrijk wanneer ik de meterstanden doorgeef.  Zo lang ik betaal, krijg ik mijn energie. Toch? Daarom werkt acquisitie alleen als je echt affiniteit hebt met het product. Dé reden dat ik een samenwerking ben aangegaan met Post Holland West om nóg meer klanten te vinden die gebruik willen maken van hun unieke postservice.

Spannend en uitdagend en daar hou ik zo van! Eerst zaaien, dan oogsten en er zijn tegenwoordig zoveel manieren te bedenken om in beeld te komen en tegenwoordig is niets te gek. Out of the box denken, anderen mee laten denken; ik doe het allemaal. 

Post Holland West

Post Holland west bezorgt pakketten met fiets in de binnensteden in plaats van auto; een top idee. Je bent sneller, flexibeler en draagt bij aan het milieu. Je kunt een gemiddelde bezorg garantie afgeven van 98% en geeft de klant het persoonlijke contact i.p.v. lange wachtrijen en een bandje. Waarom zou je dit bedrijf niet inschakelen om je pakketten bij je klant te bezorgen?! Vertel?! Ik kom graag bij je langs om Post Holland West aan jou te presenteren! Bel jij mij? 06-48516939

Tips

Wil jij telefonische acquisitie doen? Hierbij een aantal tips:

  • Kom in the mood! Zet even een lekker nummer op, zing hard mee of dans gewoon even
  • Trek kleding aan die je zelfverzekerd laat voelen
  • Schouders naar achteren en stift je lippen
  • Glimlach
  • Ga het gesprek aan op de manier hoe je zelf ook gebeld wil worden
  • Stem van te voren af wat je doel is met dit telefoongesprek
  • Wijk niet van je doel af en blijf respectvol; heeft het bedrijf geen interesse? Prima, maar ook dan laat je een goede indruk achter van jouw bedrijf.
  • Heb je een paar Nee te horen gekregen en zakt de moed in je schoenen? Neem een pauze, drink koffie en start opnieuw!
  • Heb je een Ja? Vier een (kort) feestje

Alles gaat om de stemming waar je in zit, omdat degene aan de andere kant voelt of je met een glimlach belt of met een mood waar je u tegen zegt.

Uitbesteden

Wil je liever niet zelf acquisitie doen? RegelDiva biedt ondersteuning bij sales activiteiten. Door jarenlange ervaring op de sales afdeling bij een groot Internationaal bedrijf heb ik kunnen afkijken hoe het werkt, zowel back- als frontoffice. Elke dag leer ik bij. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen! Reviews nabellen?! Je klanten een mooie aanbieding geven?! Interviews afnemen?! Acquisitie?! Het kan allemaal. Neem contact op!